Porin yöelämä kartalla

Parhaat menopaikat Porissa

Porin yöelämä on kompakti paketti livemusiikkia, perinteistä diskoa ja tunnelmallista pubia. Bar Kino on yksi parhaimmista paikoista Porissa nähdä ja kuulla livemusiikkia. Kahteen kerrokseen jakautunut Bar Kino tarjoaa livemusiikkia mm. rockin ja popmusiikin saralta. Rockmusiikin ystävä suuntaa Porissa Monttuun, joka sekin sijaitsee kahdessa kerroksessa. Montussa rockmusiikin siivillä pääsee juhlafiilikseen samalla hyvästä seurasta nauttien. Bar Somasta löytyvät puolestaan kaupungin parhaat dj:t ja toisinaan myös hyvä livemusiikki. Se on tunnettu kesäisin upeasta kattoterassistaan. Myöskään metallimusiikin ystäviä ei ole Porissa unohdettu. Baarikaapissa viihtyvät metallimusiikin kuuntelijat aamun pikkutunneille saakka. Jos tanssijalkaa vipattaa, kannattaa suunnata Punaiseen kukkoon, jossa iltaa vauhdittavat usein myös Suomen suosituimmat iskelmätähdet!

Porin yöelämä ei ole pelkästään yökerhoissa viihtyvien paikka. Porista löytyy myös liuta mielenkiintoisia pubeja, joissa on mukava viettää tunnelmallista iltaa hyvästä seurasta ja erinomaisesta sekä laajasta juomavalikoimasta nauttien. Panimoravintola Beer Hunter’s sopii kaikille oluen ystäville. Beer Hunter’s pubissa hyvän oluen siivittämänä voi pelata vaikkapa jotain pubin lukuisista lautapeleistä tai ottaa osaa ravintolan tapahtumiin. Muita hyviä pubeja ovat esimerkiksi Pub Winston, One For The Road ja Ravintola Karhunkeidas. Näissä ilta vierähtää helposti aamun pikkutunneille saakka. Jos hyvän juoman lisäksi mielii syötävää, on Antinkadulla sijaitseva Cafe Anton yksi pysähtymisen arvoinen paikka. Siellä kannattaa kokeilla jotakin talon erinomaisista hampurilaisaterioista, joita ei turhaan kehuta kaupungin parhaiksi.

Porin yöelämä on sekoitus pubeja ja yökerhoja

Porin yöelämä on todella mielenkiintoinen sekoitus tunnelmallisia pubeja ja jännittäviä yökerhoja. Verrattain pienenä kaupunkina pidettävä Pori yllättää laajalla yöelämätarjonnallaan. Monipuolista viihdettä tarjoava Pori vetää vertoja kaikille Suomen isommille kaupungeille. Porista löytyy mielenkiintoista viihdettä niin diskoiluista nauttiville kuin livekeikkoja hakevillekin. Kaupungin pubeissa vierähtää tovi jos toinenkin ja masun alle saa yleensä juoman lisäksi myös herkullista pubiruokaa, joka auttaa jaksamaan pitkälle aamuun saakka. Tanssimaan pääsee jossakin kaupungin monista yökerhoista, joissa musiikista vastaavat ammattitaitoiset dj:t tai suositut liveartistit. Porissa jokainen pääsee viettämään parhaan mahdollisen illan hyvässä seurassa ja parhaassa tunnelmassa. Menopaikkojen lyhyet välimatkat helpottavat siirtymistä paikasta toiseen eikä taksimatkakaan kestä muutamaa minuuttia pidempään.